WAT WE DOEN

SD125-500

MATERIEEL INSPECTIES

Als onafhankelijke keuringsinstantie keuren wij diverse (bouw) materieel, wegenbouwmachines, landbouwvoertuigen, werkplaatsuitrusting, roldeuren en elektrische arbeidsmiddelen bij u op locatie.
INFO

HIJS- EN HEFMIDDELEN

Grote voordeel van keuren op uw locatie is dat u uw hijsmiddelen niet meer hoeft weg te brengen. Wij kunnen per afdeling/machine uw middelen keuren. Wij keuren ook valbeveiligingen.
INFO

PRODUCTEN

Wij gaan voor kwaliteit en daarom leveren wij diverse gerenommeerde “A” merken uit voorraad. Geef uw wens door en wij kijken naar een passend voorstel.
INFO

ONZE
ACTIES

Regelmatig hebben wij nieuwe en gebruikte (gekeurde) hijsmiddelen in de actie.
INFO

MATERIEEL INSPECTIES

watwedoen-voorbeeld

Als onafhankelijke keuringsinstantie keuren wij diverse (bouw) materieel, werkplaatsuitrusting, roldeuren en elektrische arbeidsmiddelen bij u op locatie. Door onze jarenlange ervaring in reparaties, materieelbeheer en schade expertise zijn wij in staat om niet alleen volgens de “wettelijke” norm een keuring uit te voeren maar we gaan daarin graag een stap verder. We doen dit door kritisch naar uw machine te kijken, denk aan het controleren van o.a. luchtfilter, radiateur, maar ook slangen die op elkaar in schuren, lekkages die eraan gaan komen, spelingen op lagers etc. Door een machine op deze manier “inzichtelijk” te maken kunt u verantwoord met de kosten omgaan. Dit geeft u als eigenaar/gebruiker veel voordelen op het gebied van kostenbeheersing.
Om een onafhankelijke keuring te garanderen voeren wij geen onderhoud en/of reparaties uit aan uw machine, u bent hierin vrij om te kiezen wie dit voor u verzorgt. Na elke keuring ontvangt u van ons een uitgebreide keuringsrapportage met daarop eventuele tekortkomingen en/of aanbevelingen. Wanneer er tekortkomingen zijn dan wordt de machine afgekeurd. U krijgt in dit geval niet direct de keuringsrapportage, maar na reparatie van deze tekortkomingen kunt u dit bij ons kenbaar maken d.m.v. het zogenaamde afmeldingsformulier. Zodra wij deze ondertekend retour hebben ontvangen krijgt u alsnog het keuringsbewijs.
Alle keuringsrapportages en overzichtslijsten kunnen wij in een beveiligd web portaal aan u presenteren. Jaarlijks ontvangt u van ons een herinneringsbrief om u te informeren wanneer een keuring bijna verloopt. Voor de keuringen van elektrische arbeidsmiddelen komen wij niet alleen bij bouwbedrijven en industrie, maar ook bij medische instanties zoals bijvoorbeeld ooglasercentra, huidcentra en opticiens. Dit geldt ook voor de materieelkeuringen, ook hiervoor komen wij niet alleen bij bijvoorbeeld bouw- en constructiebedrijven, maar ook bij dierentuinen en diverse musea. Dit geeft aan dat onze diversiteit aan te keuren middelen groot is en zich niet tot een bepaalde doelgroep beperkt.

HIJS- EN HEFMIDDELEN

hijsenhef370watwijdoen

Ook voor het keuren en beproeven van hijs- en hefmiddelen en valbeveiligingen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen met onze mobiele trekbanken bij u op locatie keuren. Grote voordeel van keuren op uw locatie is dat u uw hijsmiddelen niet meer hoeft weg te brengen. Wij kunnen per afdeling/machine uw middelen keuren en vervolgens kunnen we deze informatie ook op de overzichtslijsten en certificaten vermelden. Zo verkrijgt u duidelijk inzicht waar de hijsmiddelen zich bevinden. Door de compleet uitgeruste mobiele trekbanken zijn wij in staat om direct uw hijsmiddelen te repareren. Wij hebben diverse merken klep- en palsets op voorraad waardoor wij in staat zijn diverse merken te repareren. Op deze manier hoeft de haak niet direct vervangen te worden. Onze keurmeesters weten duidelijk het verschil tussen “gesleten” en “versleten” en handelen daar ook naar. Takels, kelderwinden etc. worden bij ons niet alleen getest en uitwendig visueel beoordeeld maar worden ook gedemonteerd en gesmeerd. Op deze manier wordt er ook direct onderhoud uitgevoerd, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Door onze ruime voorraad hijsmiddelen zijn wij ook in staat om nieuwe hijsmiddelen ter plaatse samen te stellen, te certificeren en te leveren. Tijdens de keuringen worden certificaten digitaal verwerkt. Alle keuringscertificaten en overzichtslijsten kunnen wij in een beveiligde web portaal aan u presenteren. Jaarlijks ontvangt u van ons een herinneringsbrief om u te informeren wanneer een keuring bijna verloopt. Daarnaast kunnen wij gebruikersinstructies aan de certificaten koppelen die we via ons web portaal kunnen aanbieden. Wij houden ons overigens niet alleen maar bezig met het keuren van de meest gangbare hijsmiddelen, maar ook met het keuren van afwijkende hijsmiddelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het testen van bevestigingspunten ten behoeve van valbeveiliging. Tevens kunnen wij voor u een afwijkend hijsmiddel ontwikkelen. Denk aan evenaars, traverse en andere specifieke hijsmiddelen.

PRODUCTEN

watwedoen-voorbeeld

Hieronder vindt u de merken waarvan wij geautoriseerd dealer zijn, veel van deze producten kunnen we uit voorraad leveren. Klik op de door u gewenste informatie en de volledige brochure wordt automatisch gedownload en geopend. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Gunnebo Hijsmiddelen
Reid Lifting Innovation
Elcee RVS kettingen en Sluitingen
Gunnebo Offshore
Gunnebo Johnson Blocks
ILSA Haken voor wapeningsnetten
Gunnebo Sluitingen
Gunnebo Lashing and Transport
Gunnebo Rotating Lifting Points
BÖCKER Winden, Hebezeuge und Spezialfräser
TERRIER Hijsklemmen
Miller Valbeveiliging
Yale ERGO 360
Gebuwin brochure 2017
Gebuwin Swivel Davit
SAV Magnetic Lifting
Catalogus klimmaterialen 2018 Van Soest

ONZE ACTIES

Regelmatig hebben wij nieuwe en gebruikte (gekeurde) hijsmiddelen in de actie.

 

IMG_0474

Diverse jong gebruikte rateltakels en balkklemmen.

Takels:

  • Yale UNOplus 6T
  • WLL: 6 Ton
  • Hijshoogte: 3 Mtr
  • Inclusief certificaat

Balkklemmen:

  • Yale YC10
  • WLL: 10 Ton
  • Bekopening: 90-320 mm
  • Inclusief certificaat