Nieuwsflash!

0

1Gunnebo Lifting points.
Nieuwe generatie.

Hierbij presenteren wij de nieuwe generatie Gunnebo Lifting Points, te weten de RELP, DLP, BLP en de verbeterde RLP.

 

 

RELP2

De RELP is een draaibaar hijsoog, ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Het oog kan 360° draaien en is eenvoudig te monteren, middels een inbussleutel. Daarnaast draait het oog altijd mee in de juiste hijsrichting en klapt hij niet om, waardoor het te liften object niet kan beschadigen.

 

 

Foto-DLP-150x150[1]DLP

De DLP is een 360° draaibaar en 110° klapbaar hijsoog. Juist omdat het huis geheel wegvalt in de bout neemt het oog in de ruststand nauwelijks ruimte in beslag. Ook is de DLP voorzien van een ‘stay-up’ functie, waardoor het aankoppelen vergemakkelijkt wordt.

 

 

 

Foto BLPBLP

De BLP is voorzien van een kogellager, waardoor het oog draaibaar blijft tijdens maximale belasting. Het oog is 360° draaibaar en maximaal 90° klapbaar, waardoor het oog nooit in aanraking komt met het te hijsen object.

 

 

 

Foto RLP

RLP

De reeds bekende RLP heeft een transformatie ondergaan. De werklast is verhoogd (zie werklasttabel) en zowel het huis als de bout is verbeterd. De borging van de bout is nu zodanig uitgevoerd, dat de RLP niet meer onbedoeld uit elkaar valt.