Keurmeester hijs- en hefmiddelen

Van Soest B.V. is een groeiende onderneming welke is gecertificeerd volgens ISO-9001 kwaliteits- en een VCA* veiligheidssysteem. Van Soest B.V. heeft twee locaties, we zijn zowel in Eck en Wiel als in Nieuwegein gevestigd. Het bedrijf is opgesplitst in twee divisies:

 1. Van Soest Materieel inspecties: Verricht onafhankelijke keuringen van bouwmaterieel, hoogwerkers, heftrucks, werkplaatsuitrustingen etc. en het keuren van elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140).
 2. Van Soest Hijs- en hefmiddelen: Verricht keuringen/beproevingen (ook op locatie) van hijs- en hefmiddelen, assembleert en levert uit voorraad nieuwe hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging en ontwikkelt tevens nieuwe hijs- en hefmiddelen.

 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

 • Allround keurmeester Hijs- en hefmiddelen

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die ons team wil komen versterken.

Allround keurmeester Hijs- en hefmiddelen betreft een veelzijdige functie waarbij veiligheid een grote rol speelt. Het keuren van Hijs- en hefmiddelen gebeurt grotendeels bij onze relaties op locatie. Na een traject waarin we je intern opleiden tot zelfstandig keurmeester, ga je op pad met onze vrachtwagen die volledig uitgerust is als mobiele werkplaats. Je test, repareert en certificeert de betreffende hijsmiddelen. Daarnaast overleg je met de klant en geeft waar nodig uitleg of advies over bestaande en/of nieuwe hijsmiddelen. Lijkt het jou leuk om met techniek bezig te zijn en tevens veel contact te hebben met mensen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Functie eisen:

 • MBO werk en denkniveau;
 • Technisch inzicht en ervaring met hijsen is gewenst
 • In bezit van rijbewijs B, E achter B, C (of bereid deze te behalen);
 • VCA/VVA diploma (of bereid om dit te behalen);
 • Goede contactuele eigenschappen, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en kennis van Windows
 • Zelfstandig en secuur kunnen werken

 

Wij bieden: 

Een leuke gevarieerde baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een gezellig en enthousiast team, binnen een informele omgeving. Van Soest BV heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en we bieden je de mogelijkheid om werk-gerelateerde opleidingen te volgen. Tevens bieden we je een auto van de zaak (woon/werkverkeer).

 

 

Van Soest BV

Doejenburg 26

4024 HE Eck en Wiel

 

Overijsselhaven 69

3433 PH Nieuwegein

 

Tel: +31 (0)344-610607

Mail: jessica@vansoest-bv.nl