Materieel inspecties van Soest BV

MATERIEEL INSPECTIES

Materieel inspecties van Soest BVAls onafhankelijke keuringsinstantie keuren wij diverse (bouw) materieel, werkplaatsuitrusting, roldeuren en elektrische arbeidsmiddelen bij u op locatie. Door onze jarenlange ervaring in reparaties, materieelbeheer en schade expertise zijn wij in staat om niet alleen volgens de “wettelijke” norm een keuring uit te voeren maar we gaan daarin graag een stap verder. We doen dit door kritisch naar uw machine te kijken, denk aan het controleren van o.a. luchtfilter, radiateur, maar ook slangen die op elkaar in schuren, lekkages die eraan gaan komen, spelingen op lagers etc. Door een machine op deze manier “inzichtelijk” te maken kunt u verantwoord met de kosten omgaan. Dit geeft u als eigenaar/gebruiker veel voordelen op het gebied van kostenbeheersing.
Om een onafhankelijke keuring te garanderen voeren wij geen onderhoud en/of reparaties uit aan uw machine, u bent hierin vrij om te kiezen wie dit voor u verzorgt. Na elke keuring ontvangt u van ons een uitgebreide keuringsrapportage met daarop eventuele tekortkomingen en/of aanbevelingen. Wanneer er tekortkomingen zijn dan wordt de machine afgekeurd. U krijgt in dit geval niet direct de keuringsrapportage, maar na reparatie van deze tekortkomingen kunt u dit bij ons kenbaar maken d.m.v. het zogenaamde afmeldingsformulier. Zodra wij deze ondertekend retour hebben ontvangen krijgt u alsnog het keuringsbewijs.
Alle keuringsrapportages en overzichtslijsten kunnen wij in een beveiligd web portaal aan u presenteren. Jaarlijks ontvangt u van ons een herinneringsbrief om u te informeren wanneer een keuring bijna verloopt. Voor de keuringen van elektrische arbeidsmiddelen komen wij niet alleen bij bouwbedrijven en industrie, maar ook bij medische instanties zoals bijvoorbeeld ooglasercentra, huidcentra en opticiens. Dit geldt ook voor de materieelkeuringen, ook hiervoor komen wij niet alleen bij bijvoorbeeld bouw- en constructiebedrijven, maar ook bij dierentuinen en diverse musea. Dit geeft aan dat onze diversiteit aan te keuren middelen groot is en zich niet tot een bepaalde doelgroep beperkt.